THOMAS WYLDE



Vill någon ge mig 2500 euro? inte? Så synd. För isåfall hade den här klänningen kanske hamnat i min garderob. Tycker annars maxi-klänningar är lite svåra men denna är fladdrig och fin och känns... BRA! Finns på net-a-porter om någon är sugen.

Kall maj

Skinnjacka från Underground, pälsväst från JC, kavaj från Topshop, tröja från Diesel, lacktights från Lindex, skor från Attitude, klocka från Regal och armband en present.

Varför är det så kallt? Solen skiner visserligen men det är kyligt! Så jag har bunkrat upp framför tv:n med Magnum-glassar och en filt. Så kan man låtsas att maj-solen faktiskt värmer...

Klocka

Justja, köpte ju en klocka häromdagen som jag är utomordentligt nöjd med. Stor stor stor modell med snyggt urverk, billig dessutom. Minns inte exakt pris men under 500-lappen iallafall. Kap kallar vi det!
Klockan är från Regal och är köpt på Ur&penn.


Hastigt och lustigt fotat därav kvalitén på bilderna!

Stress

Jag är oerhört stressad just nu. Måste plugga in ett och ett halvt års fysik på minimal tid. Och ändå skrev jag upp mig på 10h jobb idag. Nice va? Nä nu ska jag springa till jobbet. Två Eat Natural-barer hänger med. De är mumsiga!

Layers

Jacka från Terrific, poncho från Kappahl, kavaj från Topshop, hålstickat linne från Topshop, body (under) från Gina Tricot, lackleggins från Lindex, ballerinor med nitar från H&M, fransväska från Kappahl.
Känner mig supertrist och tråkig, matchar alltså vädret galant! Funderar vad jag ska göra av min kväll, filmkväll eller partaj igen? Eller soffan med en påse Estrella? Ja vi får väl se.

Material Girl

Fick ett nagellack av en vän igår, hon hade inte riktigt köpt rätt nyans. Satt halv fem imorse och lackade mina naglar lite hastigt i småmörkret så de är lite slarviga. men jag diggar färgen, absolut. Kommer bli toppen till sommaren. Dock gör inte bilden färgen rättvisa alls den är mycket mer metallic-rosa.
Material Girl heter den och kommer från H&M. Har aldrig haft deras nagellack förut så vi får väl se hur bra kvalitén är ;)

Tillbaka

Ja, jag vill blogga igen. JAJAJA det vill jag så väldigt gärna! Men vi får se om jag hittar tid. Fullt upp med studenten och allt som närmar med STORMSTEG. Men jag älskar att blogga och nu är både stationära datorn fixad och macbooken på ingång. Så ja, jag är tillbaka.
Klockan är halv fem och jag är nyss hemkommen från en fest. Sitter o chillar framför SATC-damerna och mumsar naturgodis. NICE.

RSS 2.0