Bortbortbort


Nu ligger både jackan och t-shirten uppe för försäljning. Båda använda ett fåtal gånger.

http://www.tradera.com/category/category.aspx?ftgnr=1977715

Tradera

Jag har hållt på med tradera senaste tiden, det är pyssligt att få till annonser tycker jag. Har garderobsrensat stort och det är faktiskt mest mina nyaste inköp som sak säljar.  

Den här jackan från H&M ligger uppe nu;



Jacka från H&M med 3/4-ärmar. Utropspriset ligger bara på tjugolappen, så skynda fynda! Klicka här för att komma dit. Har du inte tradera-konto och kan inte skaffa för att du är under 18? Säg till här i kommentarerna så hjälper jag dig.

Hemma från Cannes





Hemma från underbara Frankrike, och coola Cannes! Det är en underlig stad, Cannes. Man kan gå ner till havet och ta sig ett dopp, soltorka på stranden, korsa gatan och kila in på Balenciaga, LV, Pucci, Jimmy Choo, you name it! Alla stora modehus är uppradade längs den härliga strandpromenaden. Om kvällarna kan man sitta på slappa uteserveringar eller hipa restauranger, gå och se något evenemang eller bara strosa runt på strandpromenaden där det alltid händer saker. Ja Cannes var fint ni!
Fast lite svårt var det att shoppa, det mesta är designerprylar och då kan man inte köpa direkt mer än ett plagg. Vanliga butiker är även de hutlöst dyra. Dock blev det pyttelite smågrejer, men det mesta av shoppningen skedde på kastrup. Visas upp sen!

Cannes


Imorgon drar jag till Cannes, och det ska bli ljuvligt hoppas jag. Har smärre porblem med packning dock; försöker hitta insiration av kändisar som varit i Cannes. Så här såg Blake ut. Härligt slappt för en tur i staden iallafall!

Step by step




Step by step. älskade den tv-serien när jag var liten. Fast jag förstå aldrig varför den är översatt som "Lugn i stormen" på svenska. Den kunde väl bara hetat "steg för steg"?

Lexington



Har precis beställt hem den nya Lexington-katalogen. Älskar lLexington, jag får en sån känsla av deras kläder och inredning. Just nu spanar jag på en jättefin tjock kofta därifrån, som dessutom är nedsatt. Den ser tjock och härlig ut, äkta "heavu knitting" alltså. Men hörrni nu är det medelhavsvärme och jag ska ut i solen!

Klänning & skor



Bloggen tar lite stryk nu, har nämligen insett hur lite det är kvar av sommaren! Så nu försöker jag ta vara på varenda dag...
Lite nya inköp har det dock blivit; en klänning med volanger som jag tycker är sötsöt, ska ha den på någon sommarfest snarast. Ett par klackar och ett par "badskor" blev även inköpta. Ska åka till Nice/Cannes om ett par dagar och de kommer till väl använding där.

See by Chloé




Mitt drömplagg kommer från See By Chloé. Jag hade ingen aning om att det fanns på Spirit i Malmö, men när jag stötte på blusen... Oh my oh my! Kärlek! 1740:- kostade den, fast det var 50% rea på det vilket jag mer än gärna betalar för en blus som jag bokstavligen talat DRÖMT om.

Dåligt



Internet här hemma har stora problem, kameran är på vift och jag kan inte svara på kommentarer. Fattar någon hur frustrerande detta är!? Jag akn inte visa upp alla fina plagg som slagit bo i min garderob senaste dagarna. Jag har liksom införskaffat ett plagg från ett av mina drömmärken - trodde aldrig jag skulle äga något från det märket just. Kan någon gissa vilket? De har även gjort klänningen här ovan!

Regningt och trist

Jeansshorts från Killah (köpta på JC), topp från KappAhl och kofta från Åhléns.

Hettan har transformerats sig till ösregn. Snabba ryck i sommarsverige! Så jag tog och bytte kläder till inte något särskilt varmare men tristare för att matcha vädret...
Nu vankas det cheesecakebakning med en vän!

Safari


Solen eldar på här utanför men innan jag sticker ut i den (ta ett dopp, sola?) tänkte jag visa upp mitt hastigt ihopsvängda kollage - för visst ger solen en tankar om djungel, värme, zebror, safari... Ha det fint nu!

RSS 2.0